Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
miljöförstöring (Orsak- Verkan)


Efterskalv

Lagom långt borta
andas träden
i de få skogar
de än kan

Rötterna börjar så
sakteligen gråta

Det kommer så vi med
en dag,
fortare än vi anar




Fri vers av Magica VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-10 07:43



Bookmark and Share


    Rolf Zandén
Det låter sorgligt men så är det.
2012-02-10

  Dandelion
Wow!
G.
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP