Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titellös II


ja kärlek är

att våga falla
genom det farliga
att träda ut ur huden
och mötas ben mot ben
där såren ristat mönster
genom åren

ja kärlek är

att våga falla
och låta sig fångas
av det tysta samtalet
i ett kök med doft av pannkakor
och stilla skratt mellan
jazzens kyssar

ja kärlek är

att våga falla
genom och bort
dit där neonerna dansar
och önska sig intet
annat än det uppenbara

ja kärlek är

allt detta och allt
annat som skimrar
i mitt öga

och

därför måste jag gå nu för
du har ingenting förstått




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-10 16:17



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Vackert så det gör ont att läsa och ta till sig ...
... men värmer likväl ändå
då jag inom mig känner att jag vet
att du är kärlek rakt igenom ...

En realitet som i vart fall jag ej kan missförstå ...


2012-09-20

  kerstin skriver VIP
denna text är så berörande och nära att jag gråter,
tack för att du lät mig läsa den!
2012-02-11

  Minkki VIP
fint skrivet, inklusive det tragiska slutet...
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP