Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
9/2 I


Luftslott

Barriärerna
Luftslott mellan människor
De verkar starka
Kompakta, hög densitet
av ren och skär inbillning




Bunden vers (Tanka) av Frida Louise
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-10 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Louise
Frida Louise