Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dotter av månen

En dotter av månen
som klär i silver ringlat kring kroppen
bryts ned av dagens brus
men lever i skikten
mellan molnen
i en mörkt purpurfärgad skymning




Fri vers av Frida Louise
Läst 418 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-10 18:31



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Åh vad glad att jag hittade dej

du skriver ju fantastiskt

Jag fastnade för titeln

Jag älskar ju titlar

Snyggt
2012-02-11

    Birgersdotter VIP
Så vacker...
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Frida Louise
Frida Louise