Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla

Lusten
åtrån
detta magiska ord
som styr situationer

En magisk intensitet
av att vara
den yttersta magin
som får kroppen
att brinna
pulsarer av eufori




Fri vers av AA VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-10 23:21



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Magiskt :)
2012-02-13
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP