Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap i universum

Jag satt vid min dator

såg din bild

och mindes alla vårar möten

irrande omkring i universum.

 

Vi utbytte tankar, ord

och drömmar.

Vi reste runt bland

alla rader som vi skrev.

 

Det var ord om kärlek

ord om längtan,

om åtrå och heta kyssar.

 

Allt det vi hade

vill jag inte ha ogjort.

Det var så skönt

medan det varade.

 

Ord och handlingar

kan säga mycket,

och det blev sagt.

 

Men ännu är det inte slut

en sådan vänskap

kan ingen

ta ifrån oss




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-11 00:04



Bookmark and Share


    lory
oh vad underbart o fint fint..starka band som bara finns där..
2012-02-15

  anits VIP
Så fint om en vänskap
som varar
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP