Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stad

Tångdoften
doften av hav
de långa stränderna
äventyret på andra sidan
närheten till kontinenten

Linjens
prakt
genvägen till
staden
havets brus

Stadens
blandade bebyggelse
nytt och gammalt
minner om fornstora dar

Skönheten
förblindar
mycket är likt
somt är olikt

En stad i förvandling
söker sin identidet
i en förändrad tid




Fri vers av AA VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-11 00:05



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja det gör den..hela tiden..
2012-02-13
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP