Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår i sanden

En barndom
gör avtryck
tonårens rörelser
formerar till slut
en väg

Vandringen genom
livet med familj
breddar vägen
mot nya okända mål

Barnen utflugna
formar sina egna livsvägar
med egen kompass
mot nya mål

I en evig cirkelgång
pågår denna rörelse

Snart är man
ett spår i sanden
som förbleknar




Fri vers av AA VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-11 00:36



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vackra avtryck av förgänglighet!
2012-02-14

  Ninananonia VIP
Sorgligt...
2012-02-13

    snöö
Just så ja, kan vara svårt att inse att det är så. Du har skrivit orden med känsla.
2012-02-12

  Elinsomalltid
Fina metaforer du gör. Jag tycker det är väldigt poetiskt! :)
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP