Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medmera.




grön kundvagn & the rum diary

 

02:09 

vi har en grön kundvagn i vardagsrummet. jag tänkte pryda den med blommor, lampor eventuellt en stor tavelram. tackannars är det bra, fast jag kan inte äta riktigt. men nu ska jag försöka prega i mig ris, tonfisk och lite yoggi. imorgon är det jobbsök och dödsångest på listan. ska jag eller ska jag inte? en del av mig vill desperat lägga Café 33 bakom mig och gå vidare, jag har nog en tendens att vilja göra det när det blir lite trubbel. men samtidigt om jag får tillbaka det, så har jag ju jobb hillvette. och hyran måste betalas. och magen måste matas. eller hjärnan eller kroppen eller både och och alla tre.

the rum diary var lite av en besvikelse, även om den har stunder som är roliga och bra. jag gillar depp när han tänker, eller berättar, eller man hör hans tankar, berättat av honom. eller, hans käraktars tankar. inte hans. hans riktiga person, den andre. den har lite fear and loathing anda, men den når knappast dit ändå. nu är jag sugen på att se fear and loathing, men det är jag väldigt ensam om i denna lya. 

 

16:37

Godmorgon. Jag vaknade alldeles för sent igen, hade kunnat stiga upp vid halv tre, vaknade nämligen då. Men just då, i min mjuka säng brydde jag mig föga om något omkring mig, så jag slöt ögonen och sov vidare. Nu har jag vaknat i alla fall, med aningen bister uppsyn på min tillvaro. Jag hatar att vara arbetslös, jag hatar att söka arbeten, och sedan.. sedan väntan. När man sökt så många jobb att man tappat räkningen, då sitter man och VÄNTAR på att någon ska höra av sig. Jag mår så satans dåligt när jag är arbetslös!

Aja.............. Blir nog bussen till Frogner idag, söka allt jag finner där. Sedan vidare till St. Hanshaugen och Bislett., Majorstuen och sedan är det kanske dags att åka hem igen. 
Imorgon blir det centrum och Akerbrygge.. och barnehagsjobbsök via nätet. 

 

22:51

Hur mycket har du i skymundan? I ett kallt hörn, fullt av damm och mörker. Vågar jag blint fumla med händerna i mitt mörka hörn? Kanske biter något mig.

1. Kolla upp hur betygen egentligen ger mig möligheter eller om jag lika gärna kan elda upp dem. Skrämmande tanke, vi väntar ett tag till.

Slut för idag! Vi gräver mer en annan dag. Vad hjäpte detta då? Som en kladd på en post-it lapp som jag klistrar fast på väggen, samtidigt som jag vänder mig om och lämnar rummet. Ovetandes om att den inte riktigt ville fästa, den föll, rakt ner i papperskorgen.

Hur många gånger dör man under en livsstid?

 

23:26

alltså. den ångesten, jag gillar nästan den. för det var så länge sedan, just den. just den ångesten fann mitt hjärta, krampade av smärta. kärlek




Övriga genrer av Blumma.
Läst 484 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-11 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blumma.
Blumma.