Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
c a n c e r


is

tomma trottoarer
mina steg i snön

ljudet från en snöskyffel som skrapar mot marken
ekar mellan husen

en fågel sjunger i ett träd
solens bleka ljus

din rofyllda sömn
mina tårar

fryser




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-02-11 10:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berör... jo man fryser inombords...
2013-03-11

  Ex¤animo
starka ord som tas emot...
2012-02-28

  Filosofen2
Minns så väl första tiden då jag sörjde.
Inombords frös blodet till is, kunde
inte prata med någon utan att tårar föll,
förvandlades till osynliga kristaller.

Kram på dig, kan bara säga
det kommer bli bra.
2012-02-14

  bittemi VIP
Starkt berörande text!
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP