Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta handlar egentligen om hur det är att söka jobb...




Poesi för poeter. Del 7 (Jag vill, jag kan)

 

Alle man till pumparna

hjärtat och adrenalinet jobbar

cirkulerar mitt blod

mitt svett

mina tårar

 

Fäktar vilt i rymden

engagerad passionerad exalterad

Jag vill, jag vill, jag kan!

Framåt, framåt, anfall, våga!

 

Upphetsad och uppeldad

sätter jag mig vid datorn

och en kopp mörkrostat

och befinner mig

i nuet




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-11 13:32



Bookmark and Share


  Minkki VIP
du kan och du vågar, och mörkrostat är bra...
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström