Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en vampyr

Nu börjar
det ljusna
morgonen vakna

Timmarna vänder
då stänger
jag ned

Likt en vampyr
undviker ljuset




Fri vers av Magica VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-12 07:28



Bookmark and Share


    lory
nätterna är värst,demoner dansar ....men ljuset ger oss en mening..fint
2012-02-13

  Eric R Ström
Det har varit en lång natt?
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP