Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kan det vara möjligt utan avsändare?


Vem är du?

I min meddelandefunktion har jag fått ett meddelande men från vem? Det enda som står är att den personen vill bli min skrivarvän, men vem är du?
Hör gärna av dig igen så jag vet vem du är! Det finns ingen avsändare.
Även en applåd utan avsändare har jag fått tidigare. Hur kan det vara möjligt? Någon som vet hur det kan bli så här?




Fri vers av wildah
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-12 15:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag är den magiska kraften . Rök utan eld ett hav utan moln. En skugga som brinner utan dess färger..

Det är bara lilla jag.
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah