Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

XVIII (fönster)



Försvinn aldrig mer
det ljus som talar
genom fönster av
siden

försvinn och blås bort
försvinn

och älska med
luften

Befriade är
de dömda

de som slår
och blir
slagna

befriad ska människan
vara i dimmornas
timma




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-12 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin