Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mmmmmm....


Du genom mina mörkblåa ögon


Genom mina mörkblåa ögon ser jag dig

Det smälter inuti hjärtat och min själ som ler
Varje gång jag ser dig

Framför mig sitter du och snurrar i ditt blonda & rufsiga hår
Med fingret / Jag smälter
Att se dig vandra omkring i ett rum som jag sitter i, känns allt så bra
Eller att ha ögonkontakt med dig / Hjärtat viskar några hemliga ord till dig utan att du vet

Du tar av din svarta hatt och fixar till ditt ofixat hår
Jag ser och mitt hjärta ler

När kan jag få kalla dig
Mitt hjärta / Tiden är kaappt

Du ler och rättar till dina jeans på ditt sätt
Du är bara så rätt, så fin


Jag har känt ditt hår
Så mjukt, och då vill jag bara smeka dig i håret
Och lova dig min kärlek

Jag vill
Min själ vill
Mitt hjärta vill

Jag har tappat räkningen hur många gånger jag har tyckt om dig
Hur många gånger känslorna har kommit och gått
Att de verkligen gått bort har jag bara lurat för mig själv
För sanningen har avslöjat sig för mig, de har aldrig tynat bort


Jag har aldrig slutat tycka om dig
Och ser ingen framtid utan att tycka om Dig




Fri vers av invisibleangel_
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-01-23 22:19



Bookmark and Share


  jaSc
önskar så mycket, att du kunde få honom....
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_