Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2-I (vatten)


På bottnen av ditt minne

rör sig svarta mönster
och sökande ögon
över sand

det kokande och svallande
som rinner undan

var allt tiden lämnade
kvar sen du lämnade
mig och vattnet
smekte mina
drömmar

med salt




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-13 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin