Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så rädd

Jag är så rädd för att falla
så rädd att inte vakna om jag somnar
så rädd att vintern ska hålla
över sommaren, att det blir istid igen
att snön alltid kommer täcka marken

Jag är så rädd att inte lyckas
så rädd för vad alla andra ska tycka
Jag är rädd för alla människor som tycker om varandra
kommer någon att bli lämnad, och välja mig över en annan?

Jag är rädd att inte bli saknad om jag försvinner
rädd för att inte kunna behålla synen
rädd för att dö eller hamna i koma
så rädd för att drunkna, att aldrig kunna somna

Jag är så rädd för universum och andra planeter
Jag är så rädd för alla som inte tänker
Jag är rädd för att misslyckas
bli mördad och styckad
så rädd för att någonsin flyga

Jag är så rädd för mörkret
så rädd för att dyka under
vattnet, så rädd
för alla främmande män

Rädd för att förlora alla jag känner
rädd att inte veta vad som händer
så rädd för vara den som inte har några vänner

Jag är rädd för att natten ska ersätta dagen
rädd för att aldrig ta mig i kragen
så rädd för att möta någon jag vill ha
så rädd att inte bli älskad tillbaks

Jag är rädd för höga höjder och snabba bilar
i mardrömmar, och vargar som ylar
Djur som äter varandras senor och ben
Jag är så rädd att aldrig hitta sanningen

Jag är rädd att välja fel
rädd att bli gammal och stel
Jag är rädd att min ryggrad ska vara för sned
och att aldrig få brev

Jag är så för rädd för att gissa
rädd för att äta pizza
Jag är rädd för döden och att hamna i fara
så rädd att inte klara det jag ska klara
av och så rädd att bli en av många

Jag rädd att visa vem jag är för vissa





Fri vers av Björkhjärta
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-14 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björkhjärta