Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 11 (Alla hjärtans dag)

 

 

Och jag som trodde att jag hade koll på allt och glömde att det var Valentin och alla hjärtans dag och som inte trodde att DU skulle skicka ett tidigt morgon-SMS med en så kär hälsning som DU gjorde. Det fick min dag att börja med ett honungsleende...




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 553 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-14 10:58



Bookmark and Share


  Filosofen2
Sms räddar många och stärker ännu fler.
Alla hjärtans dag är uppblåst, kanske därför du glömde den.
Din kära vän fann tillbaka ditt leende som kändes lent och honungssött.
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström