Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2-II (rörelse)

Och ur det stora mörkret

framträdde träd

och framför

månar eld och himmel

och allt var i rörelse

allt flyr undan mörker




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 277 gånger
Publicerad 2012-02-14 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin