Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2-IV (frånvaro/snö)

Tiden rör sig över
snö som täcker

och jag anade
det stillatående

i din flykt
över träden

din frånvaro
håller mig sällskap

och i det porösa
tomrummet
av din röst

flimrade
snö

flimrade
stjärnor




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-14 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin