Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexordsnovell




Sexordsmissbrukaren

 

Sexordsmissbrukaren

använde

ett

ord

för

mycket...




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-14 18:58



Bookmark and Share


  Filosofen2
Ja så är det:)... Mycket bra bilder och texten så lätt att läsa.
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström