Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enkla


Fånga känslan
som vibrerar
i det avgränsade nuet
där dåtid finns i ett töcken
och framtiden är insvept
i dimma

En stunds njutning
då allt är möjligt




Fri vers av AA VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-15 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP