nybörjare på att andas

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nybörjare på att andas




Anden

http://www.youtube.com/watch?v=CLjyj_e6TbY&feature=youtu.be

 

  

 

i vita liljors vatten
sköljande
under
själs övergång

 fjäderlätt viskning
i egots eko
minner
sprungen nedkomst

 drar andans essens
gyllene avtryck
uppfyller
röets nerv
spegla själalov

 söker stunden stilla
varma flödes hjärta
porla fritt

 glittrar
gungande strofer
melankoli
annis magicae
vajar
viljans vindar

  

Tidsdoft
av dig...

...lyfter

 

 tystnad mellan tankar
strömmar tiden
skiljer nu från då
i doften av ditt minne

magi
försjunken
förborgat sinne
inleder varje del
av kroppens undran
målande min andes tag

 om mitt
liv

 




Fri vers av Sunlight
Läst 322 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-15 23:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilsam mystik
klätt i lysande
människohamn
levande
2012-04-01

  Bodil Sandberg
En helt underbar hyllning till Livet!..som jag ser på det
att andas rätt är faktiskt inte så lätt..men i det finas tanke ..

vackraste poesi med många sköna vackra strofer i !applåder!

drar andans essens
gyllene avtryck
uppfyller
röets nerv
spegla själalov
2012-02-27

  issac.a.m
bokmärker.........
2012-02-24

  Lars Hedlin
Fin dikt! :)
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight