Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mäta

Vårt samhälle
i denna rika enklav
av världen
har styckats upp

Allt
ska mätas
värderas

Kunskapen
och vetenskapen
är vår gud
däri ska lösningarna
hämtas

I detta tidevarv
glöms bort det enkla
samspelet mellan människor
relationer
tillit
känsla av delaktighet
och innanförskap
vara behövd för andra

Gåt detta att mäta?




Fri vers av AA VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-15 23:40



Bookmark and Share


    lory
bara kärlekens o själens storhet går det att mätta med våra känslobarometer...underbara tankar mot en egoistisk värld som jag har svårt med..men det finns små korn i sanden där man hittar pärlor..som dig o många andra..tack
2012-02-17

  Ninananonia VIP
Nej

men det går att känna med hjärtat

vi vet när något är fel

och det är mycket som är fel

det känner jag

i mitt hjärta vad känner du?
2012-02-17

  alvan
Ja... Men endast av den som närmar sig.
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP