Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto 12/2 2012




FRÅGA MIG

 

fråga mig

istället för att lyssna

vad andra säger

 

det gör ont

när det som det ingen

sanning finns i

 

sägs av dom som inget vet

har lyssnat på dom

som tror sig veta

 

jag blev sjuk

mitt hjärta var trött

orkade inte med allt som

lades på mig

 

så fråga mig

innan

det blir en höna

av en liten fjäder

 

det gjorde så ont

orden som sades

jag förstod inte då

 

inte förrän jag kom hem

fick lugn och ro

då kände jag mig som

en tjuv om natten

 

jag har inte gjort fel

för alla kan bli sjuka

inte orka med det som

från början var roligt

 

men blev till tvång

ett måste som blev

för mycket för mig

 

så fråga mig istället

för att fortsätta

sprida elaka rykten

 

 

 

 

anits 16 februari 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-16 00:02



Bookmark and Share


    maija tuori
Berörande ..
2012-02-19

  Michaela Dutius
En viktig text - om vi talade mera MED varandra istället för OM varandra skulle jorden bli lättare att vandra på
2012-02-19

    Birgersdotter VIP
Ja fråga....
2012-02-19

  Anya VIP
Svårt hur andra människor beter sig. Jaa vi människor gillar att skvallra.
2012-02-17

  Lars Hedlin
JA massor med sånt tyvärr..
2012-02-17

  Bibbi VIP
Skriver under på LassO
2012-02-17

  Larz Gustafsson VIP
Springandet bakom ryggen är alldeles för vanligt förekommande. Även här på sajten.
2012-02-16

  LassO
skvaller gränsen finns inte.... för en del inte på nån ledd, varken i hastighet eller "skam"
2012-02-16

  Tini Tut
Ja du anits tänk om alla gjort det, så mycket mindre skitsnack det skulle vara. Skickar en varm tanke till dig. Känner att du är ledsen.
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP