Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
samhälle/ansvar


Storslagen seger (samhälle/ansvar)

Storslagen seger när masten går av
Tigande människor, som inte bryr sig
fast de har ett val

Blundar när stormarna kommer
låtsas inte om
Ty hur vore det om någon skulle tycka
något annat om de dom?

Värmande tankar betyder ingenting
om det hela stagnerar i likgiltighet
när allt kommer omkring

Alla har ett ansvar, alla har ett val
Så varför är då segern storslagen
när masten går av?




Bunden vers (Rim) av Magica VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-16 03:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP