Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte

Och han jagade hennes kropp
genom korridorer av siden

flimrande ögonkast av
svart neon och ett
bett i fingret

var allt tiden
lämnade åt minnet

och hans dräkt
av bark vecklade
ut sig

flög




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-16 10:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt vackert!

jag skulle dock vilja ändra slutet till:

"och hans dräkt
av bark vecklade ut
sig

flög"

men allra helst ersätta "flög", kanske:

"och hans dräkt
av bark vecklade ut
sig

bortåt"

eller kanske

"i en rörelse åt motsatt håll"

fast jag vet inte.

tack
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin