Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Text till en av min sånger




AFTONVISA

Så stilla

sänker sej solen ner

Mitt huvud vilar hos dej

Jag känner värmen

och hjätat som slår

jag känner flyende år

 

Och inte alltid

vi är hos varann

mitt öga vill brista i gråt

Men tackar vår Fader

för allt som vi fått

De lyckliga åren

som gått

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-16 11:42



Bookmark and Share


    maija tuori
Vackert och kärleksfull ...
2012-02-21

  Minkki VIP
varm och livsnära, en fin text. Synd att vi inte får höra den...
2012-02-20

  M M Mannheim VIP
Vackert känslosamt och fint M-L! Gogkrammen till hela dig!
2012-02-16

    ej medlem längre
Vackert.
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP