Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slöjan

bakom slöjans glesa väv
döljer jag mitt
ansikte
under det tunna tyget
anar du mina skälvande
bröst
likt harungar

jag är kysk
orörd
stolt
ingen man har någonsin
varit mig nära

men
under nattens svarta timmar
ligger slöjan på golvet
och jag är
sinnlig
lustfylld
stolt
för
du är mig nära

på morgonen
är jag
åter
orörd




Fri vers av Aisha VIP
Läst 676 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-24 10:19



Bookmark and Share


  Albert
Aisha! du skriver underbart
gillar särkilt haren
2006-04-08

  HaBiBi
mycket vackert!!!
gillar denna!!!
2006-02-11

  Manal
ahh.. vilken vacker dikt. absolut favorit.
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP