Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varulvskyssar

 

Naglar som river

lämnar blodiga spår

av åtra

Och din viskande röst

som talar om för din underordnade

att slutet är nära

 

Hur du kysser bort smärtor

med lovord om framtid

men när ljuset lägger sig

äter du allt med full aptit

och lämnar enbart benen

åt honom som kommer efter

 

Och aprikosfärgad hy

smakar inte som persika

och hon

hon letar inte efter dig

just därför

just då

är njutningen som störst




Övriga genrer av SofiaN
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-01-24 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN