Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett nergånget kärnkraftverk

Som ett nergånget kärnkraftverk,
Som en glödande vulkan,
Som får en att simma under is,
Som får en att skratta i ett sjunkande skepp,
Som inte bryr sig om politik,
Som inte bryr sig om kläder,
utan ser rakt igenom en,

Den får dig att falla hårt,
Den får dig på knä,
Den får dig att le mot solen,
Den får dig att somna i krig,




Fri vers av April skies
Läst 192 gånger
Publicerad 2012-02-16 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies