Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lev inte bakom en mur


Tappa inte din innersta person

Vi är den vi är före skola och föräldrars knog att få oss på rätt bog. Nog är det synd att vi måste ändra oss som person för att man ska tycka att vi har hyfs, fason och god ton.

Tron på det goda, det spontana, det härligt ärliga kan om vi har tur få ligga på lur så att vi inte tappar vår innersta person.

Vi vet allt om hur man för sig, hur man rör sig, hur man gör för att klara av livet från det som skolan och föräldrar givet men ta tillbaka din person som finns långt där inne bakom en mur för att du ska leva i livet och ha tur, inte leva bakom en mur.




Fri vers av wildah
Läst 241 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-16 22:35



Bookmark and Share


  Militsa
Ja rasera muren så hittar du den eviga lyckan. Den du är hittar du där.
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah