Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens ängel

Nattens ängel
kommer svepande
i vit skrud
lyser upp i natten
bäddar in allt levande
i vadd

Tystnaden
i mörkret
förlamar

Sakta försjunker
kroppar
i dvala

Världen står
stilla
kvar finns
drömmar




Fri vers av AA VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-17 01:02



Bookmark and Share


  Gunilla Karlsson
Vacker text!
Änglarna talar till oss när vi sover, det är jag övertygad om.
2012-02-17

  Elisabeth H
Stämningsfull text.
2012-02-17

    lory
magi AA
säger bara mvg..ler
2012-02-17

  Ninananonia VIP
Vackert... dessa drömmar :)
2012-02-17

    Birgersdotter VIP
Fin text
2012-02-17

  alvan
Låter skönt... Kan bara anta att hon är busy dessvärre. ;)

Fina rader!
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP