Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På andra sidan

Och allt var vackrare
i gryningen på

andra sidan döden

ett skepp seglade
in genom glaset

vidörde hennes
panna av dimma

hämtade de döda

och seglade mot
den röda månen




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-17 09:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
men, jag vet inte ens hur jag skall kommentera när du skriver så här. att skriva "vackert" känns så futtigt. men det är ju vackert. smärtsamt vackert. jag tycker du är väldigt begåvad.
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin