Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syster sorg

Jag anade sorgens
svarta vingar
flaxande
i dina ögons
speglar

frustade blåa horn och
runda kulor av is

du andades
eld och ånga

och min hand var
en mur, genomstrålad
av din vita skönhet

du lättar med dimmorna och

lämnar en svart sten på min tunga




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-17 12:45



Bookmark and Share


  Feminaz
Du har en intressant kreativitet med ord!
2012-02-18

    ej medlem längre
Snyggt skrivet

Applåd!
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin