Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den sista droppen älskade

 

 

endast stenarna

kan rena klingornas

sargade egg

och haven sköljer stenarna

 

 

solen

släpper sitt nät fritt

lyfter  dagsmejas

stigar

 

 

droppar stannar

i luften

 

 

 

träd sträcker ut

fram

händer

 

 

skålar av renaste

kristall

 

han rör vid kanten av

klangdimma stiger

 

 

vem är du älskade slöjbärare

 

vitblå

är din glans

är din rörelse

 

omfamnar mina ögon

 

jag skymtar rosen i din hand

 

han sträcker ut sin längtans hand

 

möter

 

dimma

 

 

 

i ishavet

 

där det ligger ett hjärta

 

väntar jag dig

 

lyss till dropparna

 

smälter berget jag sitter

i

 

 

den sista droppen älskade

 

är din

 

glädjetår




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-17 22:36



Bookmark and Share


  thyra
Berörande vacker!
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser