Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vredens barn

Så föddes vredens barn

i nattens mun

jag har sett dem brottas
med sina mödrar och
fäder

jag har hört
dem bryta träd
i morgondiset

jag har hört skrik
och ekon som
skrattar

kom hit

jag ska tvätta bort blodet

havet skall förlåta er




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-18 10:03



Bookmark and Share


  cilax VIP
som att läsa "raseriets rötter" vilket jag har
2012-02-18

    ej medlem längre
du är så sjukt bra, människa
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin