Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykos

och skuggan av ett försvinnande barn
projicerades över din vita kropp

dina armar var fastkilade
i sig själva och du satte
dig att skrika åt universum
i en kupol av glas

skuggorna följer mig
och säger vänd dig om
någon vill komma ut




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-18 10:37



Bookmark and Share


  desert star
jag får skrivkramp nu helt plötsligt, men bra diktat är det
2012-02-18

  cilax VIP
fint
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin