Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något

Detta ljudlösa dån
bakom rälsens dunkande

stråk av fiol
och försvinnande
dragspel över
grus och aska
som färdas

(vad i vårt kaos är
sanning?)

staden brann
och du vände dig
bort

och anade

det stora namnlösa något
i varje människa
som väntar på

en form

ett
skrik




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-18 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin