Är det  överhuvudtaget tillåtet? Har någon på poeter något svar? Oc" />

Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det talas idag om "gubbsjuka" och "cougarkvinnor" Men tänk om en ur vaje av de grupperna finner varandra. Vad kan det då heta?

Är det  överhuvudtaget tillåtet? Har någon på poeter något svar? Oc


Kan någon förklara

Tänk att en mogen man

finner känslor

för en mogen kvinna.

 

Tänk att en mogen kvinna

finner känslor

för en mogen man.

 

Ser varandra på bild

känner dragning

till varandra

Att om allt vara annorlunda

skulle vilja ha varandra.

 

Rent mänskligt

är kärlek

inget att skämmas för.

Men ibland undrar jag

om det är något annat

än en förälskelse.

 

Förut sa man

kärlek via korrespondens

nu är det kärlek

via Internet.

Ser en bild på nätet

och vips så får jag känslor

för det förbjudna!

 

Kan någon annan förklara?




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-18 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP