Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

XIX (allt)

Jagad av alltet lägger
partiklarna sig att vila

och universums hålrum
sjunger sikernas meditation

Gnistrade är detta guld
som andas rök och vatten

Materian den väntande
den skapande och
omformulertat
formande




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 467 gånger
Publicerad 2012-02-18 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin