Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur verkligheten kan tyckas vara, och hur den egentligen är om man tittar närmare efter.


Gud mellan rader


Fasansfullt rasande av äckel likt en
gud
vars vibrerande stämma aldrig
älskar
en själ som blöder och skaver likt
dig
när ensam du förtvivlar
evinnerligen




Fri vers av R.M.Z.
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-01-24 14:59



Bookmark and Share


    Schoptzsche
Gud älskar mig
- Men jag är ännu inte ett barn
Jag tror på den ensamma absurda människan
-och talar likt Don Giovanni till Gud som en vuxen
Jag tror även man måste tänka sig Sisyfos lycklig
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

R.M.Z.
R.M.Z.