Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarthumor


så många gånger
nedslagen rakt från höger
men står upp i alla fall
på stadiga fötter
rak som en tall
där bland klippornas
viskningar och
mossans gröna

intressant
i ett mikroskopiskt
perspektiv

för jag är ju utan tvivel
inte riktigt klok

men humor det har jag




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 203 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-18 23:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
När sommaren hälsar lokaltåget med sin klibbiga värme och mjukglassen säljer nästan mer förra julens klapphysteri. Det är då som hjärtats fågel flyger upp i själens sjöbris och landar i ett hav av olikfärgade känslor.
2012-02-18

    ej medlem längre
Amen.
(Betyder att jag skriver under på det ovan.)
2012-02-18

    Birgersdotter VIP
Humor är viktigt
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP