Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt ur mitt arkiv. Skrevs 1967.




I färgprakt

 

 

Som en blomma på sommaräng

du är.

I blått, gult och i grönt.

Som en fjäril på lätta vingar

som förs fram i den lätta sommarbrisen.

 

Om jag var kompositör

skulle jag sätta den vackraste musik.

till mina ord.

Om jag var en målare

skulle inte Mona Lisa,

eller en skulptur som Venus av Milo

kunna tävla om det konstverk som du skulle bli.

Men nu är jag bar en poet

som känner till ord.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-18 23:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackra ord
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP