Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poet

en komiker kan kan leva
och en komiker kan överleva
om en komiker dör
dör inte hans texter
han lever vidare
i allas dröm
i allas ögon
och i allas öron
men om jag skulle dö
skulle ingen komma ihåg mig
eller mina ursäkter
att få finnas

lev, poet
lev,




Fri vers av träsktrollet
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-01-24 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

träsktrollet
träsktrollet