Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspår i sanden

Skulle inte du och jag
kunna lämna
fotspår i sanden
och lämna ut oss åt varandra?
Skulle inte vi kunna dansa
till vindens sång
som obarmhärtigt sliter i oss
Skulle inte vi kunna
hålla varandra hand i hand
och vandra längs med
vägen
Skulle inte du och jag
kunna ligga på den där
ängen
och räkna stjärnor
tillsammans
Skulle inte du och jag
bara få vara
du och jag
och inte några andra
skulle inte vi
få kunna vara
tillsammans
för en dag




Fri vers av träsktrollet
Läst 669 gånger
Publicerad 2007-01-28 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

träsktrollet
träsktrollet