Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över berget


Hon binder skor vid sina fötter och en trumma på sin rygg. Resan som ingen kan följa ligger framför. Hon skall över berget nu. Det som ligger mellan henne och havet. Och den strand som väntar med solvarm sand och skrattande snäckor. Vreden leder vägen men också kärleken till den värld hon inte förstår. Men öronen tar hon av och lägger i sin kont. För hon vill inte höra mer nu. Av ditt och datt. Som får hjärtat att gå sönder. Om och om igen.




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 310 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-02-19 14:25



Bookmark and Share


  calidris
Stort innehåll, skickligt komprimerat i liten och vacker text!
2012-02-22

  erkki
En trevlig liten text. Uppladdning inför en utmaning som värkt fram. Fint!
2012-02-22

  Nils Teodor VIP
Stark text
2012-02-22

  Minkki VIP
vilken självbevarelsedrift - att kånka på de avtagna öronen...
2012-02-21

  Börje Larsson
bra!
2012-02-21

    Livsrymling
Kånk?

Samma komprimerade känsla här. Känns som en mini-novell och som att "hon" är en karaktär det finns väldigt mycket etablerat om. Imtressanta bilder.
2012-02-19

  Nanna X
ibland behöver man sannerligen lock för öronen.
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP