Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

E = mc²

Och väldiga skelett av rost
viskade om Einsteins
transformationsekvationer

dina fötter plöjde tunnlar
i rumtiden och det lysande
gräset sjöng i solnedgångselden

flimrande fält

som omvandlar

energi till massa

tusenårigt ljus
som föds i
mörker

du stannade vid gläntan

universum vecklade ut sin
lanterna magica och log
i ditt öga




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 157 gånger
Publicerad 2012-02-19 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin