Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt skriven för trettio år sedan, den 19 februari 1982


du med dina ambitioner

Du

du med dina ambitioner! Dom ryms
i en fingerborg.

Drömmar, dom kan du fylla
ett helt universum med.

Ambition, nej det
har du aldrig haft.

Att du idds protestera. Du sitter trygg med din
månadslön. Med dina rutiner.
Ja, du är klok, du vet hur
man ska vara.

Hur kan du ens andas om att det var någonting helt annat du ville




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2012-02-19 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP