Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För du som aldrig var

I fattiga grå vindar
hörde jag ditt namn
dom viskade om världens
sorgligaste man

Han som sa kärlek
när han menade svek
han som tog löften
på låtsas på lek

I fattiga grå vindar
gråter världen en skvätt
för han som har levt
ett fel liv rätt




Fri vers av lilla moln
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-19 19:39



Bookmark and Share


  nalltuss
"Ett fel liv rätt" så ska det låta
2012-09-16

  Josephyne
så fin..
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

lilla moln
lilla moln